Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Sztárok régen és most 2014

2014.11.20

A múlt számban számoltunk be róla egy kis részben, de senkisem gondolta volna hogy 2006 óta mennyit változott a színésznő. 
2006-ban még barna és göndör volt a 16 éves lány haja... Ám 1 év múlva már szőkén és sminkkel teljesen került mozivászonra a High School Musical szőke bombázójaként. Azóta sem  változtatta meg hajszínét, és igaszság szerint jobban is áll neki a szőke egyenes, mint a barna loknik. 

ashley-tisdale.jpg 

2. Brad Pitt
1994-es képen már alig lehet rá ismerni, kockás has, napszemcsi.. Igazi macsómen volt még a 90-es években. Ám 2014-re igazi családapa lett és elhagyta ezt a szexi imidzsét. Rövid hajról, hosszúra váltott, és már nem is eredeti barna a haja, hanem inkább őszes-barna..  brad-pitt.jpg

 

3. Britney Spears
A botrányairól híres énekesnő eredetileg barna hajú, ám a producerei inkább a szőkét választották neki mint ezt a szőkés-barnát. Rengeteg mindenben változott a 90-es évek alatt, ám ez a kép bizonyítja hogy a mosolya a régi.

britney-spears.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

4. Celin Dion
Az énekesnőről nem is gondoltuk volna, hogy fekete göndör fürtjei voltak még szakmája elején. Ám producerek álltal ki alakított imidzs inkább illik hozzá mint a fekete göndör loknik. celin-dion.jpg 

5. Emma Watson
Harmione-ként ismerte meg az egész világ. Az aranyos fufruval és a barna hosszú, hullámos hajával. Ám az évek teltek és a 8 éves kislányból végül 20 éves felnőtt nő lett. Hosszú haját lecsrélte rövidre és a fufruja is eltünt. Emmának a változást igazából azt hozzta meg, hogy a Harry Potter filmek miatt sokan piszkálták, így igazából a haj és stílus váltás jó döntés volt. emma-watson.jpg 

 

6. Fergie
A fekete hajú, egykori Black Eye Pease tag sztársága elején egyáltalán nem volt olyan bombázó mint 2014-ben. Rá sem lehet ismerni... Kinek hogy tetszik?!

fergie.jpg 

 

7. Jennifer Aniston
A szőke színésznő eredetileg sötét barna hajú és így is indult a Jóbarátok sorozat felvételére. Ám ott azonnal megváltoztatták ki nézettét, szőke rövid hajra. Ám Aniston egy interjúban elárulta, nagyon utálta azt a fazonú haját. Ám ha nincs az a frizura váltás talán ma nem nézne ki olyan jól a 44 éves celeb. 

 

jennifer-aniston.jpg

 

8. Kim Kardashian
A két képen mintha nem is ugyan az a nő lenne. De bizony. Kim Kardashian így indította karrierjét. Ez a fotó az évkönyvében található még a 90-es évekből. Nem is gondolnánk hogy a bombázó anyukának ilyen szépség problémái voltak. És amint a fotó bizonyítja, részt vett egy orr és száj plasztikai műtéten is. 

kim-kardashian-2.jpg

 

 

 

 

 

 

 

9. Kristen Stewart
Az Alkonyat Bella-ja még kislány korában nem volt annyira vonzó mint 25 éves önmaga. Kristen eredeti hajszíne szőkés barna, ám az Alkonyat producere mégis a sötét hajat választotta a színésznőnek. Ami később kiderült jó döntés volt. 

kristen-stewart.jpg 

10. Madonna
A Popkirálynő szakmája legelején bizony ő sem volt egy tökéletes arcú énekesnő. Az idő és a smink meg persze a rengeteg botox kezelés még is megváltoztatta. 

madonna.jpg 

11. Shakira
 latin-amerikai szőkeség igazából fekete hajú. Talán nem is ismernénk rá, ha egykori önmagaként jönne velünk szembe az utcán... Shakira fekete haját, szőkére váltotta és a fufrujától is megszabadult karriere elején. 

shakira.jpg

 

12. Sarah Jessica Parker
A Szex és New York Carrie-je sem ilyen bombázóként robbant be a köztudatba. A 90-es évek elején még göndör loknik fonták körbe a fejét, ám 2014-re ledobta azokat és átváltott a természetes hullámosra. Sarah ez jó döntés volt.! 

sarah-jessica-parker.jpg 

13. Radics Gigi
Ám a legnagyobb változást mégis a Megasztár 2012-es győztese okozta. Gigi 10 évvel ezelőtt még ez a duci kislány volt, ám 18 évesen igazi nővé cseperedett.. Már egyáltalán nem hasonlít erre a kis gömbölyedett kiscsajra. 

radics-gigi.jpg

 

 
 

 


Utolsó képArchívum

Naptár
<< Június / 2022 >>


Statisztika

Most: 1
Összes: 103389
30 nap: 2846
24 óra: 87